Bistrița-Năsăud: Material lemnos, de peste 17000 de lei, confiscat Reviewed by CD on . La data de 12 aprilie a.c., pe raza oraşului Sîngeorz-Băi, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Ilva Mică, care transp La data de 12 aprilie a.c., pe raza oraşului Sîngeorz-Băi, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Ilva Mică, care transp Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bistrița-Năsăud: Material lemnos, de peste 17000 de lei, confiscat

Bistrița-Năsăud: Material lemnos, de peste 17000 de lei, confiscat

Bistrița-Năsăud: Material lemnos, de peste 17000 de lei, confiscat

La data de 12 aprilie a.c., pe raza oraşului Sîngeorz-Băi, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Ilva Mică, care transporta, cu o autoutilitară, 2,5 mc material lemnos, în valoare de 260 de lei, fără a deţine aviz de însoţire.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 2000 de lei, iar cantitatea de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.

La data de 13 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud au depistat pe un drum forestier, situat pe raza comunei Lunca Ilvei, doi tineri, în vârstă de 23 de ani şi 26 de ani, ambii din comuna Lunca Ilvei, despre care existau indicii că ar fi tăiat doi arbori nemarcaţi, de pe raza comunei Poiana Stampei, judeţul Suceava.

Cei doi transportau cu atelaje hipo 4,24 mc lemn rotund răşinos, fără avize de însoţire, motiv pentru care au fost sancţionaţi contravenţional, cu amendă în valoare de 2000 de lei fiecare. Totodată, materialul lemnos transportat, în valoare de 480 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării.

***

În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud şi reprezentanţi ai Ocolului Silvic Someş Ţibleş, în cadrul unui dosar penal, s-au reţinut în vederea confiscării 155 mc material lemnos, în valoare de 17100 de lei, care au fost daţi în custodia personalului silvic. Materialul lemnos provine din tăierile ilegale şi furturile comise în perioada august 2015-februarie 2016, din fondul forestier naţional aflat în proprietatea comunei Zagra.

Cercetările sunt continuate faţă de cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 de ani şi 42 de ani, toţi din comuna Zagra, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori şi furt de arbori.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus