Bistrița-Năsăud: Patru dosare penale pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice Reviewed by CD on . La data de 10 iunie a.c., pe DJ 151, un tânăr de 20 de ani, din Jimbor, care conducea un autoturism pe direcția de mers Sărmașu-Bistrița, într-o curbă la stânga La data de 10 iunie a.c., pe DJ 151, un tânăr de 20 de ani, din Jimbor, care conducea un autoturism pe direcția de mers Sărmașu-Bistrița, într-o curbă la stânga Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bistrița-Năsăud: Patru dosare penale pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice

Bistrița-Năsăud: Patru dosare penale pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice

Bistrița-Năsăud: Patru dosare penale pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice

La data de 10 iunie a.c., pe DJ 151, un tânăr de 20 de ani, din Jimbor, care conducea un autoturism pe direcția de mers Sărmașu-Bistrița, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea părții carosabile a sensului opus de mers.

Din verificările efectuate de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița a rezultat faptul că, cel în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv, iar tânărul a fost condus la spital, pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.

***

La data de 11 iunie a.c., pe DJ 15, polițiștii au identificat în trafic, în localitatea Lechința, un tânăr, de 26 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism, fără să dețină permis de conducere.

De asemenea, fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat faptul că acesta consumase băuturi alcoolice și i s-a întocmit dosar penal.

*** ***

De asemenea, la aceeași dată, pe DJ 172E , în localitatea Matei, un tânăr, de 27 de ani, care conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor aloolice, a fost oprit la timp în trafic, de polițiștii beclenari, înainte de a se înregistra un eveniment rutier nedorit.

Ca urmare a rezultatului pozitiv, înregistrat de apratul etilotest, pe numele tânărului, polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere cu alcoolemie.

***

La data de 11 iunie a.c., pe DJ 171, în localitatea Tîrlișua, polițiștii au identificat, în trafic, un tânăr, de 26 de ani, din localitate, care conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind pozitiv și i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus