BISTRIȚA: Trei persoane au fost reținute pentru trafic de cannabis Reviewed by CD on . Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Bistrița-Năsăud au ridicat peste 2,5 kg. de cannabis, un aparat de mărunţit, Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Bistrița-Năsăud au ridicat peste 2,5 kg. de cannabis, un aparat de mărunţit, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»BISTRIȚA: Trei persoane au fost reținute pentru trafic de cannabis

BISTRIȚA: Trei persoane au fost reținute pentru trafic de cannabis

BISTRIȚA: Trei persoane au fost reținute pentru trafic de cannabis

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Bistrița-Năsăud au ridicat peste 2,5 kg. de cannabis, un aparat de mărunţit, un cântar de mare precizie și o carte de identitate falsă, în urma unei prinderi în  flagrant delict și a 3 percheziții efectuate la persoane bănuite de operațiuni ilegale cu droguri. Trei bărbați au fost reținuți.

La data de 5 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistrița-Năsăud și procurorii D.I.I.C.O.T – S.T. Bistrița-Năsăud au efectuat 3 percheziţii la persoane bănuite de trafic și consum de droguri, precum și de introducerea, respectiv scoaterea din ţară de droguri de risc și de mare risc.

,,În urma unei prinderi în flagrant delict, în municipiul Bistrița și a perchezițiilor efectuate la locuinţele celor în cauză, au fost ridicate peste 2,5 kg. de cannabis, un aparat de mărunţit, un cântar de mare precizie și o carte de identitate, susceptibilă a fi  contrafăcută. Din cercetări a reieşit că persoanele în cauză ar fi procurat droguri de risc și de mare risc din Spania, pe care ulterior le-ar fi comercializat pe raza municipiului Bistriţa”, a declarat inspectorul Virginia Pîrlea, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Bistrița-Năsăud.

Au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere,  iar față de 2 bărbați s-a dispus măsura  reţinerii pentru 24 de ore.

Cei în cauză urmează să fie prezentați magistraților Tribunalului Bistriţa – Năsăud, cu propunere de arestare preventivă.

Raimond Petruț

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus