Buldoexcavator, furat din Mijlocenii Bârgăului, descoperit de polițiști în județul Vrancea Reviewed by CD on . Buldoexcavator, în valoare de 100.000 de euro, depistat de polițiștii bistrițeni în colaborare cu cei din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. În Buldoexcavator, în valoare de 100.000 de euro, depistat de polițiștii bistrițeni în colaborare cu cei din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. În Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Buldoexcavator, furat din Mijlocenii Bârgăului, descoperit de polițiști în județul Vrancea

Buldoexcavator, furat din Mijlocenii Bârgăului, descoperit de polițiști în județul Vrancea

Buldoexcavator, furat din Mijlocenii Bârgăului, descoperit de polițiști în județul Vrancea

Buldoexcavator, în valoare de 100.000 de euro, depistat de polițiștii bistrițeni în colaborare cu cei din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

În noaptea de 22/23, autori necunoscuți au sustras un buldoexcavator, în valoare de 100 000 de euro, de pe raza localității Mijlocenii Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au stabilit faptul că utilajul se află pe raza județului Vrancea. În această dimineață, în colaborare cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, utilajul a fost depistat, pe raza localității Garoafa.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, identificarea și tragerea la răspunde a autorilor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus