Caravana “Fii pregătit!” ajunge în Bistrița Reviewed by CD on . Caravana “Fii pregătit!” va ajunge sâmbătă, 10 martie, în municipiul Bistrița și va fi amplasată în zona Bisericii Evanghelice din centrul orașului, iar duminic Caravana “Fii pregătit!” va ajunge sâmbătă, 10 martie, în municipiul Bistrița și va fi amplasată în zona Bisericii Evanghelice din centrul orașului, iar duminic Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Caravana “Fii pregătit!” ajunge în Bistrița

Caravana “Fii pregătit!” ajunge în Bistrița

Caravana “Fii pregătit!” ajunge în Bistrița

Caravana “Fii pregătit!” va ajunge sâmbătă, 10 martie, în municipiul Bistrița și va fi amplasată în zona Bisericii Evanghelice din centrul orașului, iar duminică, 11 martie, în orașul Sângeorz-Băi, fiind amplasată în fața Primăriei orașului.

Timp de două zile, sâmbătă în intervalul orar 12:00 – 20:00 și duminică în intervalul orar 11:00 – 19:00, personalul ISU Bistrița – Năsăud va organiza cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Cursurile oferite vor include prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România – cutremure, inundații, incendii – și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

Centrul mobil are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanților.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus