CEPARI: Un șofer băut a intrat cu mașina într-un podeț Reviewed by CD on . Un tânăr, în vârstă de 33 de ani, din comuna Rebrişoara, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Năsăud-Bistriţa, a pătruns pe contrasens și s-a oprit înt Un tânăr, în vârstă de 33 de ani, din comuna Rebrişoara, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Năsăud-Bistriţa, a pătruns pe contrasens și s-a oprit înt Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»CEPARI: Un șofer băut a intrat cu mașina într-un podeț

CEPARI: Un șofer băut a intrat cu mașina într-un podeț

CEPARI: Un șofer băut a intrat cu mașina într-un podeț

Un tânăr, în vârstă de 33 de ani, din comuna Rebrişoara, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Năsăud-Bistriţa, a pătruns pe contrasens și s-a oprit într-un  podeţ. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cel aflat la volanul mașinii era sub influența băuturilor alcoolice.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, tânărul rebrişorean fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,Vătămare corporală din culpă” şi ,,Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus