Cetățean din Budacu de Jos arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru furt Reviewed by CD on . La data de 3 octombrie, Judecătoria Bistrița a dispus arestarea pentru o perioadă de 30 de zile, față de un bărbat, cercetat de polițiștii Biroului de Investiga La data de 3 octombrie, Judecătoria Bistrița a dispus arestarea pentru o perioadă de 30 de zile, față de un bărbat, cercetat de polițiștii Biroului de Investiga Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cetățean din Budacu de Jos arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru furt

Cetățean din Budacu de Jos arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru furt

Cetățean din Budacu de Jos arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru furt

La data de 3 octombrie, Judecătoria Bistrița a dispus arestarea pentru o perioadă de 30 de zile, față de un bărbat, cercetat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, pentru infracțiunea de furt.

În fapt, la data 2 octombrie a.c., un bistrițean a sesizat, prin SNUAU 112, faptul că i-au fost sustrase bunuri, în valoare de 1000 de lei, din beciul imobilului în care locuiește.

La fața locului, polițiștii Biroului de Ordine Publică au prins în flagrant delict un bărbat, de 39 de ani, din localitatea Budacu de Jos, bănuit de comiterea faptei.

Asupra bărbatului, polițiștii au găsit mai multe bunuri, reclamate ca fiind sustrase, precum și o replică a unei arme de tip ‘airsoft’, care poate fi deținută fără îndeplinirea vreunei proceduri de autorizare sau notificare prealabilă.

Cercetările continuă de către Biroul de Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus