Chinez jefuit în Bistrița Reviewed by CD on . La data de 21 decembrie a.c., în municipiul Bistrița, un cetățean chinez a sesizat polițiștii prin Serviciul Unic de Urgență 112 cu privire la faptul că i s-a s La data de 21 decembrie a.c., în municipiul Bistrița, un cetățean chinez a sesizat polițiștii prin Serviciul Unic de Urgență 112 cu privire la faptul că i s-a s Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Chinez jefuit în Bistrița

Chinez jefuit în Bistrița

Chinez jefuit în Bistrița

La data de 21 decembrie a.c., în municipiul Bistrița, un cetățean chinez a sesizat polițiștii prin Serviciul Unic de Urgență 112 cu privire la faptul că i s-a sustras o borsetă în care avea documente, cheile autoturismului său și o sumă de bani.

În urma verificărilor efectuate cu operativitate, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au identificat un bărbat, de 58 de ani, din Rebra, bănuit de comiterea faptei.

Toate bunurile reclamate ca fiind sustrase au fost recuperate de polițiști și restituite păgubitului. De asemenea, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus