Cinci permise de conducere reținute de polițiștii bistrițeni într-o singură zi Reviewed by CD on . Ieri, 8 ianuarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud în colaborare cu polițiștii Serviciului Rutier din cadr Ieri, 8 ianuarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud în colaborare cu polițiștii Serviciului Rutier din cadr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cinci permise de conducere reținute de polițiștii bistrițeni într-o singură zi

Cinci permise de conducere reținute de polițiștii bistrițeni într-o singură zi

Cinci permise de conducere reținute de polițiștii bistrițeni într-o singură zi

Ieri, 8 ianuarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud în colaborare cu polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava au acționat pe DN 17, pentru reducerea riscului rutier pe raza ambelor județe.

Acțiunea a vizat prevenirea accidentelor de circulație și combaterea excesului de viteză pe drumul național 17, care face legătura între județele Bistrița-Năsăud și Suceava.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost constatate și aplicate peste 180 de sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de peste 52 000 lei, din care aproximativ 30 pentru viteză.

Viteza maximă înregistrată la data de 8 ianuarie a.c., pe raza județului Bistrița-Năsăud a fost de 114 km/h.

Față de 15 conducători auto a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea au fost retrase 5 certificate de înmatriculare pentru diverse nereguli.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus