Colaborarea între I.P.J. BN, I.P.J. HD şi I.P.J. MM a condus la identificarea autorului unui accident rutier Reviewed by CD on . Duminică, 25 ianuarie, poliţiştii bistriţeni în colaborare cu poliţişti din judeţele Hunedoara şi Maramureş  au identificat, pe raza localităţii Vişeul de Sus, Duminică, 25 ianuarie, poliţiştii bistriţeni în colaborare cu poliţişti din judeţele Hunedoara şi Maramureş  au identificat, pe raza localităţii Vişeul de Sus, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Colaborarea între I.P.J. BN, I.P.J. HD şi I.P.J. MM a condus la identificarea autorului unui accident rutier

Colaborarea între I.P.J. BN, I.P.J. HD şi I.P.J. MM a condus la identificarea autorului unui accident rutier

Colaborarea între I.P.J. BN, I.P.J. HD şi I.P.J. MM a condus la identificarea autorului unui accident rutier

Duminică, 25 ianuarie, poliţiştii bistriţeni în colaborare cu poliţişti din judeţele Hunedoara şi Maramureş  au identificat, pe raza localităţii Vişeul de Sus, judeţul Maramureş, un bărbat în vârstă de 56 ani, care la data de 24.01.2014 a condus autoturismul implicat în accidentul rutier, de pe raza comunei Telciu în urma căruia o femeie de 58 de ani, a fost rănită uşor.

Cercetările continuă de către Poliţia oraşului Năsăud sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

reamintim faptul că la data de 24.01.2015, ora 18.04, poliţia a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că în jurul orei 13.15, pe raza comunei Telciu, o femeie de 58 de ani, în timp ce se deplasa pe carosabil, a fost acroşată de un autoturism, conducătorul acestuia părăsind locul accidentului. Din accident a rezultat rănirea uşoară a victimei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus