Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat la Prefectura Bistrița-Năsăud Reviewed by CD on . În cursul acestei dimineţi, prefectul județului Bistrița-Năsăud, Ovidiu Frenţ, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru evaluarea situați În cursul acestei dimineţi, prefectul județului Bistrița-Năsăud, Ovidiu Frenţ, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru evaluarea situați Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat la Prefectura Bistrița-Năsăud

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat la Prefectura Bistrița-Năsăud

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat la Prefectura Bistrița-Năsăud

În cursul acestei dimineţi, prefectul județului Bistrița-Năsăud, Ovidiu Frenţ, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru evaluarea situației create de fenomenele meteorologice și a dispus măsuri pentru prevenirea și monitorizarea situației speciale de risc, în contextul avertizării de cod galben de precipitații sub formă de ninsoare și vânt în zonele montane [emisă de ANM pentru perioada 17 ianuarie a.c. ora 14.00 până în 18 ianuarie a.c. ora 22.00].

De asemenea, împreună cu ceilalți membri ai CJSU s-a participat la videoconferința susținută de Prim-ministrul Mihai Fifor şi de Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, pentru a raporta situaţia din judeţ.

Momentan nu sunt restricții de circulație în județ, s-a împrăștiat începând de ieri material antiderapant pentru a se evita formarea poleiului, iar situaţia va fi monitorizată în continuare, toate autorităţile competente fiind pregătite să intervină în orice moment în sprijinul cetățenilor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus