COMUNICAT DE PRESĂ A.D.I. Reviewed by CD on . Astăzi, 30.07.2015 a avut loc ședința A.G.A. a A.D.I. Deșeuri Bistrița–Năsăud, având pe ordinea de zi următoarele puncte :   Proiect de Hotărâre privind so Astăzi, 30.07.2015 a avut loc ședința A.G.A. a A.D.I. Deșeuri Bistrița–Năsăud, având pe ordinea de zi următoarele puncte :   Proiect de Hotărâre privind so Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»COMUNICAT DE PRESĂ A.D.I.

COMUNICAT DE PRESĂ A.D.I.

COMUNICAT DE PRESĂ A.D.I.

Astăzi, 30.07.2015 a avut loc ședința A.G.A. a A.D.I. Deșeuri Bistrița–Năsăud, având pe ordinea de zi următoarele puncte :

 

  1. Proiect de Hotărâre privind solicitarea Operatorului S.C. Vitalia Servicii pentru Mediu S.A. de modificare a cuantumului redevenței, cuantumului penalităților și înghețarea penalităților de întârziere a plății redevenței.

 

  1. Proiect de Hotărâre privind solicitarea Operatorului S.C. Vitalia Servicii pentru Mediu S.A. de modificare a tarifelor aferente Serviciului Public de Salubrizare din județul Bistrița–Năsăud, respectiv activitatea de precolectare, colectare, transport și transfer al deșeurilor municipale, inclusiv a deșeurilor toxice periculoase din deșeurile menajere, cu excepția celor cu regim special.

 

  1. Diverse

 

După ce s-au supus la vot cele 2 Proiecte de Hotărâre, primul punct de pe ordinea de zi, respectiv solicitarea Operatorul S.C. Vitalia Servicii pentru Mediu S.A. de modificare a cuantumului redevenței, cuantumului penalităților și înghețarea penalităților de întârziere a plății redevenței, a fost respins.

Al doilea punct de pe ordinea de zi, respectiv solicitarea Operatorului de modificare a tarifelor aferente Serviciului Public de Salubrizare din județul Bistrița – Năsăud, respectiv activitatea de precolectare, colectare, transport și transfer al deșeurilor municipale, inclusiv a deșeurilor toxice periculoase din deșeurile menajere, cu excepția celor cu regim special, a fost aprobat.

 

Prin urmare,  noile tarife aprobate sunt:

Tarif 1 – mediul urban – persoane fizice, inclusiv asociații de locatari/proprietari

6,82 lei/pers./lună (TVA inclus)

Tarif 2 – mediul rural – persoane fizice, inclusiv asociații de locatari/proprietari

– 2,95 lei/pers./lună (TVA inclus)

Tarif 3 – Agenți economici/Instituții publice

– 256,46 lei/tonă (fără TVA)

 

Celelalte tarife practicate de Operator rămân neschimbate, respectiv:

  • Tarif 4 – colectare, transport, depozitare deșeuri rezultate din activități de construcții și demolări – persoane fizice, inclusiv asociații de locatari/proprietari: 29,59 lei/tonă (TVA inclus)
  • Tarif 5 – colectare, transport, depozitare deșeuri rezultate din activități de construcții și demolări – agenți economici și instituții publice: 29,59 lei/tonă (TVA inclus)
  • Tarif 6 – colectare, transport, depozitare și valorificare deșeuri voluminoase – persoane fizice, inclusiv asociații de locatari/proprietari: 34,24 lei/tonă (TVA inclus)
  • Tarif 7 – colectare, transport, depozitare și valorificare deșeuri voluminoase și DEEE – agenți economici și instituții publice: 34,24 lei/tonă (TVA inclus).

 

Noile tarife vor intra în vigoare la momentul publicării Hotărârii sus-menționate, conform prevederilor legale în vigoare.

 

 

A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud

 

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus