COMUNICAT DE PRESĂ: Poliţiştii bistriţeni au clasat dosarul penal în care era implicată Monica Săsărman Reviewed by CD on . La data de 8 noiembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi prin serviciul naţional unic apeluri de urgenţă 112 cu privire la comiterea unei agresiuni pe raza loca La data de 8 noiembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi prin serviciul naţional unic apeluri de urgenţă 112 cu privire la comiterea unei agresiuni pe raza loca Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»COMUNICAT DE PRESĂ: Poliţiştii bistriţeni au clasat dosarul penal în care era implicată Monica Săsărman

COMUNICAT DE PRESĂ: Poliţiştii bistriţeni au clasat dosarul penal în care era implicată Monica Săsărman

COMUNICAT DE PRESĂ: Poliţiştii bistriţeni au clasat dosarul penal în care era implicată Monica Săsărman

La data de 8 noiembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi prin serviciul naţional unic apeluri de urgenţă 112 cu privire la comiterea unei agresiuni pe raza localității Prundu Bârgăului.

 

Victima, o femeie, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Bistriţa, a declarat polițiștilor deplasați la fața locului că a fost agresată de un tânăr necunoscut.

 

Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

 

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat, în cursul aceleiași zile, un tânăr, de 26 de ani, bănuit de comiterea agresiunii.

 

Din primele cercetări a reieșit faptul că, cei doi se cunoșteau, bărbatul fiind reprezentat anterior într-un dosar, în calitate de apărător, de către victimă.

 

În urma examinării medico-legale s-a stabilit faptul că leziunile necesită pentru vindecare 4-5 zile. Partea vătămată a declarat că nu dorește să depună plângere prealabilă şi nu a formulat nicio altă pretenţie.

 

Dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe urmează a fi transmis Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, cu soluție de clasare.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus