Consultare online privind rolul temelor pentru acasă Reviewed by CD on . Ministerul Educației Naționale și Institutul de Științe ale Educației organizează în perioada 7 — 20 noiembrie 2017 o consultare națională privind regimul temel Ministerul Educației Naționale și Institutul de Științe ale Educației organizează în perioada 7 — 20 noiembrie 2017 o consultare națională privind regimul temel Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Consultare online privind rolul temelor pentru acasă

Consultare online privind rolul temelor pentru acasă

Consultare online privind rolul temelor pentru acasă

Ministerul Educației Naționale și Institutul de Științe ale Educației organizează în perioada 7 — 20 noiembrie 2017 o consultare națională privind regimul temelor pentru acasă. Demersul se adresează actorilor educaționali din învățământul primar, gimnazial și liceal și presupune completarea unor chestionare on-line, elaborate în funcție de specificul a trei categorii de public: cadre didactice, elevi și părinți.

Cercetarea are ca obiective indentificarea unei noi abordări în ceea ce privește rolul acestor activități de învățare, respectiv corectarea unor disfuncționalități semnalate.

Astfel, datele ce urmează a fi colectate vor permite identificarea stării de fapt în privința temelor pentru acasă și vor contura variante de ameliorare a eventualelor derapaje prin adoptarea unor instrumente de reglementare. Nu se solicită date personale, iar răspunsurile centralizate sunt confidențiale și vor fi utilizate exclusiv în scopul consultării.

Chestionarele sunt disponibile la următoarele adrese de Internet:

– Cadre didactice: https://www.surveymonkey.com/r/teme_cadre_didactice

– Elevi: https://www.surveymonkey.com/r/teme_elevi

– Părinți: https://www.surveymonkey.com/r/teme_parinti

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus