Copiii și tinerii din Bistrița au demonstrat că au talent cu carul Reviewed by CD on . Duminică, în Poiana Căprioarelor din Pădurea Codrișor, aceștia au participat la un concurs organizat de Asociația Bistrița-Civică. Participanții la acest concur Duminică, în Poiana Căprioarelor din Pădurea Codrișor, aceștia au participat la un concurs organizat de Asociația Bistrița-Civică. Participanții la acest concur Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Copiii și tinerii din Bistrița au demonstrat că au talent cu carul

Copiii și tinerii din Bistrița au demonstrat că au talent cu carul

Copiii și tinerii din Bistrița au demonstrat că au talent cu carul

Duminică, în Poiana Căprioarelor din Pădurea Codrișor, aceștia au participat la un concurs organizat de Asociația Bistrița-Civică.

Participanții la acest concurs au adus în fața juriului numere de street-dance, muzică populară, monologuri și chiar demonstrații de arte marțiale.

 Juriul a fost format din Ioan Bâcă, Viorel Simionca și Virgil Rus.

Deși inițial s-a stabilit că 10 participanți vor fi prezenți  în finală, juriul a decis că 12 copii și tineri merită să treacă în faza următoare.

Printre cei care au venit să-și susțină nepoțeii l-am întâlnit și pe fostul primar al Bistriței, Vasile Moldovan, care a declarat: ,,Nu puteam să nu particip la acest eveniment deosebit. În primul rând îi felicit pe organizatori, în speță  <<Bistrița Civică>>. Am venit și eu cu o nepoțică, care a prezentat un monolog despre ce înseamnă această zonă frumoasă și deosebită.”

Președintele Asociației ,,Bistrița Civică”, Adrian Florin Chereji, a precizat:  ,,Această manifestare este o etapă a în cadrul proiectului <<Salvăm Pădurea Codrișor>>, proiect care are ca obiectiv cunoașterea acestei zone minunate, pentru că bistrițenii nu mai cunosc această pădure situată foarte aproape de centrul municipiului.”

În încheiere trupa ,,Profii” a destins atmosfera cu un recital de zile mari. Primele trei locuri în faza finală vor fi răsplătite cu cu sume cuprinse între 200 și 500 de lei.

Finala va avea loc în 10 mai, iar la eveniment va participa și îndrăgitul cantautor și solist folk Mircea Baniciu.

Emil Iustian Șandor- ,,Emil din Carpați”

realizator TV

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus