Copil de patru ani, lovit de un autoturism în localitatea Periș Reviewed by CD on . Accident rutier În data de 19 mai, pe DJ 172 G, în Periș, un minor de 4 ani, în timp ce ar fi traversat DJ 172 G în fugă și prin loc nepermis, a fost surprins ș Accident rutier În data de 19 mai, pe DJ 172 G, în Periș, un minor de 4 ani, în timp ce ar fi traversat DJ 172 G în fugă și prin loc nepermis, a fost surprins ș Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Copil de patru ani, lovit de un autoturism în localitatea Periș

Copil de patru ani, lovit de un autoturism în localitatea Periș

Copil de patru ani, lovit de un autoturism în localitatea Periș

Accident rutier

În data de 19 mai, pe DJ 172 G, în Periș, un minor de 4 ani, în timp ce ar fi traversat DJ 172 G în fugă și prin loc nepermis, a fost surprins și accidentat de un autoturism, condus de un bărbat, de 57 ani, din localitate, care circula regulamentar pe direcția Satu Nou – Orheiu Bistriței.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea minorului, care a fost transportat la spital, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare.

Conducătorul auto a fost testat alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus