Dosar penal pentru furt dintr-un hypermarket din municipiul Bistrița Reviewed by CD on . Sâmbătă, 6 ianuarie a.c., jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, conform art. 228, Cod Penal, pe numele lui D.F., pentru sustrage Sâmbătă, 6 ianuarie a.c., jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, conform art. 228, Cod Penal, pe numele lui D.F., pentru sustrage Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Dosar penal pentru furt dintr-un hypermarket din municipiul Bistrița

Dosar penal pentru furt dintr-un hypermarket din municipiul Bistrița

Dosar penal pentru furt dintr-un hypermarket din municipiul Bistrița

Sâmbătă, 6 ianuarie a.c., jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, conform art. 228, Cod Penal, pe numele lui D.F., pentru sustragerea de pe rafturi şi neachitarea la casă, a unor produse nealimentare, ascunse şi neachitate la casa de marcat.
Actele de sesizare au fost predate Poliţiei conform procedurilor legale în vigoare, pentru continuarea cercetărilor.
De asemenea, la acest sfârşit de săptămână jandarmii au aplicat amenzi în valoare de 3.300 lei. Faptele sancţionate de către oamenii legii au fost: cerşetoria, provocarea şi participarea la scandaluri, adresarea de injurii şi tulburarea ordinii publice şi adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare, conform prevederilor legii nr. 61 din 1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Totodată au fost aplicate sancţiuni pentru transport de resturi forestiere fără documente, conform legii nr. 171 din 2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, art.8, lit.b.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus