Elevii jandarmi de anul I, în practică la Jandarmeria Bistriţeană Reviewed by CD on . Doisprezece elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni desfăşoară în perioada 12 iunie - 21 iulie a.c., stagiul de practică la Insp Doisprezece elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni desfăşoară în perioada 12 iunie - 21 iulie a.c., stagiul de practică la Insp Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Elevii jandarmi de anul I, în practică la Jandarmeria Bistriţeană

Elevii jandarmi de anul I, în practică la Jandarmeria Bistriţeană

Elevii jandarmi de anul I, în practică la Jandarmeria Bistriţeană

Doisprezece elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni desfăşoară în perioada 12 iunie – 21 iulie a.c., stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Elevii din anul I de studiu au fost repartizaţi în subunităţile din judeţ, cât mai aproape de localităţile de domiciliu iar practica o efectuează la ordine şi siguranţă publică.

Timp de şase săptămâni aceştia desfăşoară activităţi specifice alături de jandarmi cu experienţă. Pentru aprofundarea noţiunilor teoretice şi dezvoltarea deprinderilor practice, tinerii vor învăţa şi modul de comportare pe timpul misiunilor dar cel de întocmire a documentelor în diferite situaţii ivite în timpul acestora.

În urma acestui stagiu, elevii trebuie să demonstreze că au asimilat munca pe care urmează să o efectueze după ce vor absolvi şcoala. La finalul stagiului de practică activitatea acestora va fi evaluată de tutorii profesionali cu experienţă iar calificativele vor fi transmise instituţiei şcolare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus