Elevii Scolii Gimnaziale Rebra, în vizită la AJOFM Bistriţa–Năsăud Reviewed by CD on . În cadrul programului “Şcoala altfel”, elevii Scolii Gimnaziale din comuna Rebra clasele a Vll-a A şi B au efectuat o vizită la sediul AJOFM Bistriţa – Năsăud, În cadrul programului “Şcoala altfel”, elevii Scolii Gimnaziale din comuna Rebra clasele a Vll-a A şi B au efectuat o vizită la sediul AJOFM Bistriţa – Năsăud, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Elevii Scolii Gimnaziale Rebra, în vizită la AJOFM Bistriţa–Năsăud

Elevii Scolii Gimnaziale Rebra, în vizită la AJOFM Bistriţa–Năsăud

Elevii Scolii Gimnaziale Rebra, în vizită la AJOFM Bistriţa–Năsăud

În cadrul programului “Şcoala altfel”, elevii Scolii Gimnaziale din comuna Rebra clasele a Vll-a A şi B au efectuat o vizită la sediul AJOFM Bistriţa – Năsăud, astăzi, 13 iunie 2017.
Cu această ocazie, elevii au efectuat un tur complet al instituţiei, după care au avut posibilitatea de a accesa aplicaţia electronică “InterOptions”, prin care au putut afla ce meserie li se potriveşte, prin aplicarea bateriei de teste de orientare. Totodată, au putut testa platforma online “CAREER4U” care a fost dezvoltată în cadrul proiectului DIGI-GUIDANCE.
Consilierul de orientare profesională al AJOFM Bistriţa – Năsăud, care a sustinut această activitate, a adus în discuţie tema “abilităţilor transversale” solicitate de către angajatori. Pentru stimularea perspicacităţii elevilor, li s-au prezentat şi câteva “întrebări capcană” care pot fi puse de către angajatori în cadrul interviurilor de angajare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus