Eveniment caritabil: „O casă în mâna ta. Crosul Elenei” (Bistrița, 7 octombrie) Reviewed by CD on . "O casă în mâna ta. Crosul Elenei" este organizat de Asociația OM (Orașul Mariei) în parteneriat cu Leoni Bistrița. Are ca scop principal strângerea de fonduri "O casă în mâna ta. Crosul Elenei" este organizat de Asociația OM (Orașul Mariei) în parteneriat cu Leoni Bistrița. Are ca scop principal strângerea de fonduri Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Eveniment caritabil: „O casă în mâna ta. Crosul Elenei” (Bistrița, 7 octombrie)

Eveniment caritabil: „O casă în mâna ta. Crosul Elenei” (Bistrița, 7 octombrie)

Eveniment caritabil: „O casă în mâna ta. Crosul Elenei” (Bistrița, 7 octombrie)

„O casă în mâna ta. Crosul Elenei” este organizat de Asociația OM (Orașul Mariei) în parteneriat cu Leoni Bistrița. Are ca scop principal strângerea de fonduri pentru familia Belei din localitatea Dipșa.

„O casă în mâna ta. Crosul Elenei” are loc în Bistrița și constă în parcurgerea traseului stabilit de organizatori. Crosul se va desfășura în întregime în Pădurea Schulerwald și va avea 4 probe: tura scurtă: 2,2 km (o tură de pădure); 4,4 km (2 ture de pădure); proba de ștafetă 4×2,2 km (ștafetă compusă din minim 2 persoane, fiecare ștafetă va trebui să străbată 4 ture de pădure). A 4-a probă va fi cursa copiilor. Crosul va avea punctele de Start și Sosire la intrarea în pădurea Schulerwald.

CATEGORII
• Feminin 2,2 km
• Masculin 2,2 km
• Feminin 4,4 km
• Masculin 4,4 km
• Ștafetă (4×2,2 km)

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus