Exercițiu de amploare efectuat în Bistrița Reviewed by CD on . Exercițiu executat de ISU Bistrița - Năsăud, în cooperare cu Serviciul de Ambulanta Bistrita-Nasaud, Jandarmeria Bistrita, Inspectoratul de Poliție Județean Bis Exercițiu executat de ISU Bistrița - Năsăud, în cooperare cu Serviciul de Ambulanta Bistrita-Nasaud, Jandarmeria Bistrita, Inspectoratul de Poliție Județean Bis Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Exercițiu de amploare efectuat în Bistrița

Exercițiu de amploare efectuat în Bistrița

Exercițiu de amploare efectuat în Bistrița

Exercițiu executat de ISU Bistrița – Năsăud, în cooperare cu Serviciul de Ambulanta Bistrita-Nasaud, Jandarmeria Bistrita, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița Năsăud și Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Bistrita în municipiul Bistrița, în zona unui complex comercial.

Scenariile exercițiului au avut ca scop urmărirea modului de acționare a personalului responsabil de la locul de muncă, promtitudinea și modul de intervenție al pompierilor ce încadrează echipajele de stingere, descarcerare și prim-ajutor. Fiind scenarii de o complexitate ridicată, au fost implicate resurse de la mai multe instituții, conlucrarea operativă între toate agentiițe de resort este esențială în gestionarea unor situații de urgență de amploare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus