Expoziţia lui Ştefan Popa Popa`s deschisă în lipsa artistului (Galerie Foto) Reviewed by CD on . Zeci de bistriţeni s-au înghesuit weekend-ul acesta în galeria de artă a Centrului Judeţean pentru Cultură. Toţi au vrut să vadă câteva dintre lucrările faimosu Zeci de bistriţeni s-au înghesuit weekend-ul acesta în galeria de artă a Centrului Judeţean pentru Cultură. Toţi au vrut să vadă câteva dintre lucrările faimosu Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Expoziţia lui Ştefan Popa Popa`s deschisă în lipsa artistului (Galerie Foto)

Expoziţia lui Ştefan Popa Popa`s deschisă în lipsa artistului (Galerie Foto)

Expoziţia lui Ştefan Popa Popa`s deschisă în lipsa artistului (Galerie Foto)

Zeci de bistriţeni s-au înghesuit weekend-ul acesta în galeria de artă a Centrului Judeţean pentru Cultură. Toţi au vrut să vadă câteva dintre lucrările faimosului caricaturist Ştefan Popa Popa`s. Evenimentul a făcut parte din cadrul Festivalului Naţional de Satiră şi Umor, Mărul de Aur.

Putin sau Madonna au fost doar două dintre chipurile celebre pe care cei prezenţi au putut să le vadă desenate de Ştefan Popa.

Spre deosebire de alţi ani, maestrul caricaturist nu a fost prezent la Mărul de Aur. În absenţa sa au luat cuvântul un alt caricaturist, şi anume, Lucian Dobârtă. Prezent a fost şi actorul Dorel Vişan, un invitat obişnuit al festivalului.

Organizatorul evenimentului, Alexandrul Câţcăuan a oferit invitaţilor diplome de excelenţă.

[scrollGallery id=20]

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus