Expoziție de pictură și lansare de carte la Sîngeorz-Băi Reviewed by CD on . În cadrul proiectului "FORMĂ ȘI DIALOG", Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, organizează joi, 30 noiembrie ora 17, la Muzeul de Artă Comparată Sângeorz-Băi la ver În cadrul proiectului "FORMĂ ȘI DIALOG", Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, organizează joi, 30 noiembrie ora 17, la Muzeul de Artă Comparată Sângeorz-Băi la ver Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Expoziție de pictură și lansare de carte la Sîngeorz-Băi

Expoziție de pictură și lansare de carte la Sîngeorz-Băi

Expoziție de pictură și lansare de carte la Sîngeorz-Băi

În cadrul proiectului „FORMĂ ȘI DIALOG”, Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, organizează joi, 30 noiembrie ora 17, la Muzeul de Artă Comparată Sângeorz-Băi la vernisajul expoziției de pictură „EKG” a Dalinei Bădescu și lansarea de carte „SISSI” a lui Pavel Șușară.
Dalina Bădescu cu ciclul de pictură „EKG” aduce în zona vizualului o altă lume, nu realitatea exterioară, nici cea interioară, ci o lume la granița tehnologiei cu pulsul nostru vital.
Pavel Șușară, critic și istoric de artă, poet și publicist, cercetător specializat în arta plastică contemporană, a publicat un volum de versuri captivant intitulat „Sissi”.
Cartea se recomandă atât pentru abordarea lirică a subiectului cât și pentru remarcabila performanță grafică a întregului volum, o abordare de o modernitate imediată semnată de Mircea Bochiș, un volum de versuri ce poate fi caracterizat cu un singur cuvânt:unicitate!

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus