Femeie găsită decedată într-o locuință din Bistrița Reviewed by CD on . La data de 17 septembrie, în jurul orei 17.39, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din Gorj cu privire la faptul că nu mai știe nimic de sora sa. Fem La data de 17 septembrie, în jurul orei 17.39, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din Gorj cu privire la faptul că nu mai știe nimic de sora sa. Fem Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Femeie găsită decedată într-o locuință din Bistrița

Femeie găsită decedată într-o locuință din Bistrița

Femeie găsită decedată într-o locuință din Bistrița

La data de 17 septembrie, în jurul orei 17.39, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din Gorj cu privire la faptul că nu mai știe nimic de sora sa. Femeia, în vârstă de 61 de ani, locuia în Bistrița și nu a mai putut lua legătura cu ea din data de 14 septembrie.

Polițiștii din Bistrița împreună cu pompieri au pătruns în locuința indicată de bărbat, unde au găsit-o pe femeie. Din păcate, aceasta era decedată.

Ca urmare a primelor verificări nu au fost constatate urme de violență. Cadavrul a fost transportat la Secția Prosectura pentru efectuarea necropsiei și stabilirii exacte a cauzei decesului. Cercetările sunt continuate de către Poliția Municipiului Bistrița.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus