Florin Chereji: Mulțumim, doamnă Floare Gaftone! Reviewed by CD on . Ecourile ședinței Consiliului local al municipiului Bistrița din data de 17 septembrie nu s-au stins. Comentariile au fost dintre cele mai diferite. Majoritatea Ecourile ședinței Consiliului local al municipiului Bistrița din data de 17 septembrie nu s-au stins. Comentariile au fost dintre cele mai diferite. Majoritatea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Florin Chereji: Mulțumim, doamnă Floare Gaftone!

Florin Chereji: Mulțumim, doamnă Floare Gaftone!

Florin Chereji: Mulțumim, doamnă Floare Gaftone!

Ecourile ședinței Consiliului local al municipiului Bistrița din data de 17 septembrie nu s-au stins. Comentariile au fost dintre cele mai diferite. Majoritatea celor prezenți la ședința CL au remarcat eforturile executivului local (primar și serviciile de specialitate din Primărie) de a deturna sensul proiectului HCL inițiat de cetățeni.

Pentru corecta informare a cetățenilor municipiului Bistrița trebuie să arătăm că nu am fost singuri în demersul nostru. Din partea executivului local, am avut un susținător foarte important : Secretarul municipiului – doamna Floare Gaftone. Și în comisiile CL și în ședința în plen a Consiliului local doamna Gaftone a arătat, cu foarte mult profesionalism și elocință, importanța acestui proiect de HCL, legalitatea și oportunitatea proiectului. Doamnă Floare Gaftone vă mulțumim și vă asigurăm de stima noastră!

În același timp, vă declarăm sprijinul nostru pentru a vă îndeplini atribuțiile conform legislației României. Am luat la cunoștință, de obstrucționarea activității dvs. de către primar, de atacurile publice pe care dl.Ovidiu Crețu, primarul municipiului, le-a adus activității dvs la o conferința de presă, când a comis un lucru foarte grav: a instigat cetățenii municipiului împotriva dvs. deoarece nu ați dat curs autorizațiilor de construire ilegale din extravilanul orașului.

Atâta timp cât veți acționa în interesul municipiului și a cetățenilor săi, atâta timp cât veți veghea ca legea să fie respectată de Consiliul local și de primar, veți avea sprijinul cetățenilor onești!

Solicităm d-lui Ovidiu Crețu, primarul municipiului Bistrița, să-i asigure toate condițiile logistice Secretarului municipiului pentru a-și putea desfășura activitatea conform prevederilor legale. Lăsați în subordinea Secretarului municipiului acele servicii care, prin natura funcției, trebuie să fie în subordinea sa (Stare civilă, juridic, etc.) și asigurați accesul secretarului municipiului la toate documentele din arhiva municipiului!

Adrian Florin Chereji

Președinte

Asociația Bistrița Civică

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus