Gloria Bistriţa a debutat sezonul cu un egal Reviewed by CD on .   Sâmbătă s-a dat startul sezonului 2011-2012 al campionatului Ligii a II-a. Asta a însemnat pentru alb-albaştrii o primă etapă jucată în deplasare cu Chindia T   Sâmbătă s-a dat startul sezonului 2011-2012 al campionatului Ligii a II-a. Asta a însemnat pentru alb-albaştrii o primă etapă jucată în deplasare cu Chindia T Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Gloria Bistriţa a debutat sezonul cu un egal

Gloria Bistriţa a debutat sezonul cu un egal

Gloria Bistriţa a debutat sezonul cu un egal

  Sâmbătă s-a dat startul sezonului 2011-2012 al campionatului Ligii a II-a. Asta a însemnat pentru alb-albaştrii o primă etapă jucată în deplasare cu Chindia Târgovişte. Stadionul plin cu peste 3 mii de fani şi o căldură insuportabilă, cam asta a fost atmosfera în cadrul căreia s-a disputat partida. Scorul a fost deschis la doar 18 minute de la fluierul de start, de către Cornel Predescu. A fost o lovitură liberă de la 18 metri, bine executată. Avantajul pe tabelă nu a durat mult. 6 minute mai târziu, târgoviştenii au egalat printr-un şut la colţul lung, executat de Ionuţ Radu. Pe final de partidă, atacantul gazdelor s-a văzut singur cu portarul bistriţenilor, dintr-o greşeală de-a lui Velcovici, însă balonul a nimerit bara. Aproap de fluierul de încheiere, târgoviştenii au cerut şi un penalty, însă arbitrul a refuzat să-l acorde şi l-a eliminat în schimb pe Silvăşan. Meciul s-a încheiat astfel cu scorul de 1 la 1.

“A fost un joc acceptabil, frumuşel, prima repriză ne-a aparţinut nouă mai mult, a doua repriză a fost a celor de la Chindia. Jocul a fost sportiv. Arbitrajul… se vede tinereţea lui, nu a fost de rea-credinţă, a greşit şi de o parte şi de alta. Putea fi nemulţumită echipa împotriva căreia s-a greşit prima dată. Un gol marcat schimbă fizionomia jocului ulterior, dar mă rog, este şi el tânăr, atâta a putut şi nu a fost de rea-credinţă. Pe mine asta mă ţine pe picioare”, a declarat preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, pentru liga2.ro.

Mai nemulţumit s-a arătat însă antrenorul alb-albaştrilor, Nicolae Manea. “Nu sunt mulţumit de rezultat, vă daţi seama. Obiectivul este clar, promovarea, altfel de ce mai stăm aici? Înainte de meci, unii dintre jucătorii mei erau cam cu nasul pe sus, nu ştiu la ce să aşteptau, să fie adversarul slab sau să se dea la o parte. Au fost destul de timoraţi cei de la Târgovişte, dar au jucat destul bine. Noi am făcut şi foarte multe improvizaţii, am fost nevoit să îi folosesc pe Velcovici sau Peteleu pe alte posturi decât cele de bază„, a declarat Nae Manea, pentru GSP TV.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus