Gloria Bistriţa elimnată din cupă de Voinţa Livezile Reviewed by CD on .   Ambele echipe ale clubului Gloria Bistriţa au fost elimnate ieri din Cupa României. De surpriza mare au avut parte însă seniorii echipei care au suferit o înf   Ambele echipe ale clubului Gloria Bistriţa au fost elimnate ieri din Cupa României. De surpriza mare au avut parte însă seniorii echipei care au suferit o înf Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Gloria Bistriţa elimnată din cupă de Voinţa Livezile

Gloria Bistriţa elimnată din cupă de Voinţa Livezile

Gloria Bistriţa elimnată din cupă de Voinţa Livezile

  Ambele echipe ale clubului Gloria Bistriţa au fost elimnate ieri din Cupa României.

De surpriza mare au avut parte însă seniorii echipei care au suferit o înfrângere ruşinoasă. Alb-albaştrii au fost eliminaţi de către o echipă de Liga a III-a, care până nu demult juca în Liga a IV-a. Este vorba despre Voinţa Livezile, care a reuşit să-şi asigure victoria prin Stan, Gotea şi Budecan. Alba-albaştrii au reuşit să-şi spele reşinea prin Predescu şi Voinea. Cu toate acestea partida s-a încheiat cu scorul de 3 la 2, pentru Voinţa Livezile.

În paralele şi juniorii au jucat meci în ncupă, cu FC Maramureş Universitar Baia Mare. Nici pentru ei ziua nu a fost mai norocoasă. Partida s-a încheiat cu 5 la 2, pentru maramureşeni.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus