Incendiu de vegetație uscată în Lunca Leșului Reviewed by CD on . Pompierii militari de la Secția de Pompieri Nasaud și voluntarii de la SVSU Lesu, alături de personal de Ocolul Silvic Leșu (în total 15 persoane) au intervenit Pompierii militari de la Secția de Pompieri Nasaud și voluntarii de la SVSU Lesu, alături de personal de Ocolul Silvic Leșu (în total 15 persoane) au intervenit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu de vegetație uscată în Lunca Leșului

Incendiu de vegetație uscată în Lunca Leșului

Incendiu de vegetație uscată în Lunca Leșului

Pompierii militari de la Secția de Pompieri Nasaud și voluntarii de la SVSU Lesu, alături de personal de Ocolul Silvic Leșu (în total 15 persoane) au intervenit pentru localizarea si lichidarea focarelor unui incendiu de vegetație uscată, izbucnit în ieri după-masă, pe raza localitătii Lunca Leșului.

Flăcările amenințau să se propage la o casă locuită, dar aceasta a fost protejată (inclusiv anexele în care sunt adăpostite animale).

Focare de mici dimensiuni au apărut, mai ales la nivelul vegetației de pe sol, inclusiv în pădurea din apropiere. Suprafața totală afectată de incendiu ar fi de aproximativ 6 – 8 ha.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus