Investiţie de 28 de milioane de euro pentru infrastructura de apă şi canalizare Reviewed by CD on . Un contract de peste 28 de milioane de euro pentru extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi canalizare în Bistriţa şi alte zece comune din judeţ a f Un contract de peste 28 de milioane de euro pentru extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi canalizare în Bistriţa şi alte zece comune din judeţ a f Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Investiţie de 28 de milioane de euro pentru infrastructura de apă şi canalizare

Investiţie de 28 de milioane de euro pentru infrastructura de apă şi canalizare

Investiţie de 28 de milioane de euro pentru infrastructura de apă şi canalizare

Un contract de peste 28 de milioane de euro pentru extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi canalizare în Bistriţa şi alte zece comune din judeţ a fost semnat în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean. Autorităţile estimează că lucrările vor fi gata la sfârâşitul anului viitor.

 

 

La sediul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud s-a semnat un contract în valoare de 28 de milioane de euro pentru executarea unor lucrări de extindere a reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare în municipiu şi mai multe localităţi din judeţul Bistriţa-Năsăud.

 Contractul este  împărţit pe trei loturi cuprinde zece comune şi municipiul Bistriţa. Este vorba despre comunele Şintereag, Şieu Odorhei, Uriu, Nimigea, Chiuza, Cetate, Budacu de Jos, Şieu Măgheruş, Feldru şi Şanţ.

 Prezenţi la semnarea contractului au fost şi reprezenzanţi ai principalului furnizor de apă din judeţ – Aquabis, dar şi reprezentanţi ai firmelor care vor executa lucrările.

 Autorităţile judeţene estimează că lucrările de extindere a reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare în cele zece localităţi plus municipiul Bistriţa vor fi gata la sfârâşitul anului viitor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus