JOSENII BÂRGĂULUI: Bărbat cercetat pentru braconaj cinegetic şi uz de armă fără drept Reviewed by CD on . Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a pătruns pe un fond de vânătoare din localitatea Josenii Bârgăului având asupra sa o armă de vân Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a pătruns pe un fond de vânătoare din localitatea Josenii Bârgăului având asupra sa o armă de vân Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»JOSENII BÂRGĂULUI: Bărbat cercetat pentru braconaj cinegetic şi uz de armă fără drept

JOSENII BÂRGĂULUI: Bărbat cercetat pentru braconaj cinegetic şi uz de armă fără drept

JOSENII BÂRGĂULUI: Bărbat cercetat pentru braconaj cinegetic şi uz de armă fără drept

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a pătruns pe un fond de vânătoare din localitatea Josenii Bârgăului având asupra sa o armă de vânătoare.

 

,,În urma verificărilor şi cercetărilor efectuate de către poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Josenii Bârgăului, ar fi pătruns pe fondul de vânătoare ,,24 Cuşma” având asupra sa o armă letală de vânătoare, pe care o deţine legal, şi cartuşe aferente armei”, a declarat subinspector Virginia Roșca, purtător de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

 

Bărbatul este bănuit că ar fi executat un foc de armă într-o ţintă amplasată pe un teren proprietate personală, situat pe raza localităţii.

 

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,Braconaj cinegetic” şi ,,Uz de armă fără drept”.

 

 

             

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus