LIVEZILE: Un tânăr a fost reținut pentru distrugere Reviewed by CD on . Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au depistat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Livezile, despre care există indicii că ar fi Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au depistat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Livezile, despre care există indicii că ar fi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»LIVEZILE: Un tânăr a fost reținut pentru distrugere

LIVEZILE: Un tânăr a fost reținut pentru distrugere

LIVEZILE: Un tânăr a fost reținut pentru distrugere

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au depistat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Livezile, despre care există indicii că ar fi săvârşit trei fapte de distrugere în cursul zilei de 18 decembrie 2014, pe raza aceleiaşi localităţi.

 

 

,,Acesta este bănuit că ar fi pătruns în garajul unei tinere, de 30 de ani, din Livezile, căreia i-ar fi tăiat anvelopele unui autoturism şi i-ar fi distrus geamurile locuinţei, prin aruncarea unor pietre. De asemenea, tânărul ar fi incendiat o claie de fân aparţinând unei femei, în vârstă de 60 de ani, din aceeaşi localitate, prejudiciul total cauzat fiind de aproximativ 1.700 de lei”, se arată în comunicatul IPJ Bistrița-Năsăud.

 

Faţă de tânăr a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus