AJOFM Bistrița-Năsăud: Locuri de muncă sezoniere în agricultură (Spania) Reviewed by CD on . Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud vă face cunoscută oferta de muncă din domeniul agricol în Spania. Se oferă 800 de locuri de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud vă face cunoscută oferta de muncă din domeniul agricol în Spania. Se oferă 800 de locuri de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»AJOFM Bistrița-Năsăud: Locuri de muncă sezoniere în agricultură (Spania)

AJOFM Bistrița-Năsăud: Locuri de muncă sezoniere în agricultură (Spania)

AJOFM Bistrița-Năsăud: Locuri de muncă sezoniere în agricultură (Spania)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud vă face cunoscută oferta de muncă din domeniul agricol în Spania. Se oferă 800 de locuri de muncă sezoniere la nivelul întregii ţări, de muncitor necalificat în agricultură la cules de căpşuni. Pentru recoltarea căpşunilor campania 2017 sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsa între 18 – 40 ani.
Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.
Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.
Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi (nu există posibilitatea cazării solicitanților bărbați în cadrul firmei).
Persoanele cu domiciliul în judeţul Bistriţa – Năsăud interesate de această ofertă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud din Bistrita, strada Gării, nr. 2-4, et. ll,cam. 15, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.
Pentru ocuparea locurilor de muncă din domeniul agricol în Spania se va organiza o bursă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus