LUNCA ILVEI: A tăiat fără drept material lemnos Reviewed by CD on . Poliţiştii Postului de Poliţie Lunca Ilvei, împreună cu specialişti silvici ai Ocolului Silvic Valea Ilvei, au desfăşurat o acţiune pe raza de competenţă, pe li Poliţiştii Postului de Poliţie Lunca Ilvei, împreună cu specialişti silvici ai Ocolului Silvic Valea Ilvei, au desfăşurat o acţiune pe raza de competenţă, pe li Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»LUNCA ILVEI: A tăiat fără drept material lemnos

LUNCA ILVEI: A tăiat fără drept material lemnos

LUNCA ILVEI: A tăiat fără drept material lemnos

Poliţiştii Postului de Poliţie Lunca Ilvei, împreună cu specialişti silvici ai Ocolului Silvic Valea Ilvei, au desfăşurat o acţiune pe raza de competenţă, pe linia circulaţiei materialului lemnos şi a provenienţei acestuia.

,,A fost depistat un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Leşu, bănuit că ar tăiat şi sustras, fără drept, din locul numit Ivăneasa, situat în comuna Ilva Mare, 2,41 mc material lemnos, în valoare de 402,11 lei”, informează subinspector Virginia Roşca, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei,  iar cantitatea de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus