MĂGURA ILVEI: Un cioban a fost lovit de tren Reviewed by CD on . Ciobanul, în vârstă de 59 de ani, originar din Mehedinți, a fost lovit de un tren de persoane. În urma accidentului, au fost omorâte 9 oi, iar bărbatul a suferi Ciobanul, în vârstă de 59 de ani, originar din Mehedinți, a fost lovit de un tren de persoane. În urma accidentului, au fost omorâte 9 oi, iar bărbatul a suferi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»MĂGURA ILVEI: Un cioban a fost lovit de tren

MĂGURA ILVEI: Un cioban a fost lovit de tren

MĂGURA ILVEI: Un cioban a fost lovit de tren

Ciobanul, în vârstă de 59 de ani, originar din Mehedinți, a fost lovit de un tren de persoane. În urma accidentului, au fost omorâte 9 oi, iar bărbatul a suferit mai multe leziuni.

 

,,Din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că locomotiva unui tren regio, care circula pe relaţia Ilva Mică- Suceava, a surprins şi accidentat un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din localitatea Cireşu, judeţul Mehedinţi, cioban la o stână din localitate, care s-a angajat în traversarea căii ferate, cu turma de oi, fără să se asigure”, informează subinspector Virginia Roșca, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.
Ciobanuil a fost transportat la Spitalul orăşenesc Năsăud, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Cercetările sunt continuate de către Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Bistriţa-Năsăud, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus