Mărișel: Șofer aflat într-o mașină cuprinsă de flăcări, salvat în ultimul moment, de un alt participant la trafic Reviewed by CD on . Un bărbat în vârstă de 24 de ani a fost salvat ieri, în ultimul moment, de un alt participant la trafic, după ce a ramas blocat în autoturismul pe care îl condu Un bărbat în vârstă de 24 de ani a fost salvat ieri, în ultimul moment, de un alt participant la trafic, după ce a ramas blocat în autoturismul pe care îl condu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Mărișel: Șofer aflat într-o mașină cuprinsă de flăcări, salvat în ultimul moment, de un alt participant la trafic

Mărișel: Șofer aflat într-o mașină cuprinsă de flăcări, salvat în ultimul moment, de un alt participant la trafic

Mărișel: Șofer aflat într-o mașină cuprinsă de flăcări, salvat în ultimul moment, de un alt participant la trafic

Un bărbat în vârstă de 24 de ani a fost salvat ieri, în ultimul moment, de un alt participant la trafic, după ce a ramas blocat în autoturismul pe care îl conducea.

Autoturismul a fost implicat într-un accident rutier la ieşirea din localitatea Mărişel spre localitatea Bârla, iar după ce a intrat în coliziune cu un alt autoturism, a fost cuprins de flăcări în totalitate.

Un trecător a reuşit să forţeze portiera şi să scoată şoferul în ultimul moment. Acesta din urmă a fost preluat de echipajul TIM, stabilizat şi transportat la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale suplimentare.

Pompierii ajunşi la locul solicitarii au lichidat incendiul rapid. Cealaltă persoană implicată in accident, conducator auto, a refuzat transportul la spital.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus