Material lemnos, transportat fără documente legale, confiscat de polițiștii din Bistrița Reviewed by CD on . La data de 06 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Bistrița-Năsăud au acționat pentru prevenirea La data de 06 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Bistrița-Năsăud au acționat pentru prevenirea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Material lemnos, transportat fără documente legale, confiscat de polițiștii din Bistrița

Material lemnos, transportat fără documente legale, confiscat de polițiștii din Bistrița

Material lemnos, transportat fără documente legale, confiscat de polițiștii din Bistrița

La data de 06 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Bistrița-Năsăud au acționat pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice pe raza județului.

În cadrul acțiunii, polițiștii au identificat în trafic un bărbat, de 36 ani, din Josenii Bîrgăului, în timp ce transporta cu o autoutilitară pe DN 17, pe raza municipiului Bistrița, cantitatea de 12,60 mc de material lemnos, fără a avea documente legale de însoțire.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform Legii 171/2010-pentru stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu amendă în valoare de 5000 lei. Totodată a fost luată măsura confiscării atât a materialului lemnos, cât și a autoutilitarei, folosită pentru săvârșirea contravenției.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus