Moș Crăciun, în mijlocul elevilor bistrițeni care respectă regulile de circulație Reviewed by CD on . Astăzi, polițiștii de la Prevenire și Rutieră l-au ”rugat ” pe Moș Crăciun să-i răsplătească pe elevii care au respectat toate regulile de circulație învățate l Astăzi, polițiștii de la Prevenire și Rutieră l-au ”rugat ” pe Moș Crăciun să-i răsplătească pe elevii care au respectat toate regulile de circulație învățate l Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Moș Crăciun, în mijlocul elevilor bistrițeni care respectă regulile de circulație

Moș Crăciun, în mijlocul elevilor bistrițeni care respectă regulile de circulație

Moș Crăciun, în mijlocul elevilor bistrițeni care respectă regulile de circulație

Astăzi, polițiștii de la Prevenire și Rutieră l-au ”rugat ” pe Moș Crăciun să-i răsplătească pe elevii care au respectat toate regulile de circulație învățate la clasă, împreună cu aceștia.

Sfârșitul de an care se apropie și săptămâna premergătoare vacanței de iarnă este o perioadă oportună bilanțurilor și evaluărilor. Încă de la începutul anului școlar polițiștii au fost prezenți în rândurile lor și i-au învățat lucruri frumoase despre cum să se comporte la școală sau pe stradă.

Elevii clasei pregătitoare A din cadrul Colegiului Național ,, Andrei Mureșanu” Bistrița i-au invitat pe polițiști să le facă o demonstrație teoretică și practică despre cunoștințele pe care le-au dobândit peste an. Au făcut cu ajutorul părinților machete cu tematică rutieră la care au muncit mult și s-au dovedit foarte creativi. Fiecare elev și-a prezentat macheta realizată, reamintindu-le cu această ocazie colegilor regulile de circulație rutieră. Suplimentar, au primit din partea polițiștilor câte o întrebare, la care au răspuns prompt, fără ezitări.

,,Maestrul de ceremonii” nu a fost de astă dată nici doamna învățătoare, nici polițiștii, ci Moș Crăciun, care a recompensat fiecare copil cu dulciuri și cu sfaturi bune, precum și cu materiale preventive cu tematică rutieră. Copiii au fost foarte încântați despre faptul că însuși Moș Crăciun a aflat despre activitatea lor și s-a ,,autoinvitat,, la ei. I-au promis și lui și polițiștilor că în anul care vine vor respecta toate regulile însușite, pentru a nu ajunge în situații neplăcute.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus