NĂSĂUD: Acțiune pentru prevenirea ilegalităților în comerțul cu animale vii Reviewed by CD on . Poliţiştii de investigare a fraudelor, de ordine publică şi rutieri, din cadrul I.P.J. Bistriţa-Năsăud, împreună cu reprezentanţi D.S.V Bistriţa-Năsăud au desfă Poliţiştii de investigare a fraudelor, de ordine publică şi rutieri, din cadrul I.P.J. Bistriţa-Năsăud, împreună cu reprezentanţi D.S.V Bistriţa-Năsăud au desfă Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»NĂSĂUD: Acțiune pentru prevenirea ilegalităților în comerțul cu animale vii

NĂSĂUD: Acțiune pentru prevenirea ilegalităților în comerțul cu animale vii

NĂSĂUD: Acțiune pentru prevenirea ilegalităților în comerțul cu animale vii

Poliţiştii de investigare a fraudelor, de ordine publică şi rutieri, din cadrul I.P.J. Bistriţa-Năsăud, împreună cu reprezentanţi D.S.V Bistriţa-Năsăud au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul comercializării animalelor vii, precum şi a furturilor de animale, în Năsăud.

În urma acestei acțiuni, au fost aplicate 27 de sancţiuni contravenţionale, din care 3 privind încălcarea normelor sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor, 14 pentru acte de comerţ ilicit şi 10 pentru abateri rutiere, în valoare totală de 25.700 lei. De asemenea, a fost confiscată suma de 450 lei, încasată cu încălcarea prevederilor legale.

,,S-au efectuat verificări la 26 de operatori economici autorizaţi să producă şi să comercializeze carne şi produse din carne, pentru a vedea dacă aceştia respectă prevederile legale, conform autorizaţiilor deţinute, dar şi pentru prevenirea şi combaterea comercializării animalelor provenite din furturi. În filtrele instituite, poliţiştii au verificat 24 de autovehicule cu care se transportă animalele şi produsele, pentru a stabili dacă documentele de transport sunt conforme cu realitatea (datele referitoare la preţul, tipul şi cantitatea mărfii transportate)” se precizează în comunicatul IPJ B-N.

Raimond Petruț

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus