Nimigea de Sus: Lucrările de modernizare a Școlii Gimnaziale au fost recepționate Reviewed by CD on . Lucrările de modernizare a Școlii Gimnaziale din Nimigea de Sus, au fost recepționate în prezența Președintelui Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan și a pr Lucrările de modernizare a Școlii Gimnaziale din Nimigea de Sus, au fost recepționate în prezența Președintelui Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan și a pr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Nimigea de Sus: Lucrările de modernizare a Școlii Gimnaziale au fost recepționate

Nimigea de Sus: Lucrările de modernizare a Școlii Gimnaziale au fost recepționate

Nimigea de Sus: Lucrările de modernizare a Școlii Gimnaziale au fost recepționate

Lucrările de modernizare a Școlii Gimnaziale din Nimigea de Sus, au fost recepționate în prezența Președintelui Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan și a primarului comunei Nimigea, Mircea Runcan.
Lucrările de modernizare au cuprins refacerea acoperișului și a șarpantei, modernizarea tuturor sălilor de clasă, construcția altor 8 noi săli de clasă și modernizarea învelitorii și a izolației termice.
Valoarea totală a investiției este de circa 2 milioane de lei (500.000 euro) și a fost asigurată de Guvernul României prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală.
De asemenea, în imediata vecinătate a Școlii Gimnaziale, Primăria Nimigea, prin intermediul unui proiect cu finanțare europeană, a amenajat o bază sportivă și un teren de fotbal sintetic.
Președintele Consiliului Județean, domnul Emil Radu Moldovan a declarat: ”Astăzi am recepționat o investiție foarte importantă pentru destinele celor 300 de elevi care începând de luni vor avea ocazia să învețe în condiții foarte bune. Știm cu toții că cele mai multe investiții în județul nostru au fost făcute în ultimii 3 ani și jumătate cu sprijinul Guvernului social-demorat condus de Victor Ponta. În total, în acest interval, în comuna Nimigea auu fost investiți peste 4,4 milioane de euro în lucrări de infrastructură rutieră, în rețele de apă și canalizare și în alte investiții de acest gen.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus