Numărul absolvenților promoția 2017 înregistraţi în evidenţele AJOFM Bistriţa–Năsăud a scăzut mult față de anul trecut Reviewed by CD on . Începând cu data absolvirii cursurilor în anul școlar 2016 - 2017, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa - Năsăud s-au înregi Începând cu data absolvirii cursurilor în anul școlar 2016 - 2017, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa - Năsăud s-au înregi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Numărul absolvenților promoția 2017 înregistraţi în evidenţele AJOFM Bistriţa–Năsăud a scăzut mult față de anul trecut

Numărul absolvenților promoția 2017 înregistraţi în evidenţele AJOFM Bistriţa–Năsăud a scăzut mult față de anul trecut

Numărul absolvenților promoția 2017 înregistraţi în evidenţele AJOFM Bistriţa–Năsăud a scăzut mult față de anul trecut

Începând cu data absolvirii cursurilor în anul școlar 2016 – 2017, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud s-au înregistrat 284 de absolvenţi.
În perioada similară a anului trecut, în baza noastră de date existau înregistrați 860 de absolvenți. Având în vedere numărul de absolvenți din 2016 și cel din 2017, procentul celor care s-au prezentat la A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud în acest an reprezintă 33% din numărul celor de anul trecut.
Din totalul de 284 de absolvenți înregistrati, 121 beneficiază de indemnizație de șomaj.
Înregistrarea absolvenților la agenție, ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă este o etapă prealabilă și obligatorie în vederea obținerii facilităţilor acordate potrivit Legii nr. 76/2002 privind privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă.
Dintre facilitățile acordate absolvenților pentru stimularea încadrării în muncă și stimularea mobilității, A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud acordă prima de încadrare și primele de mobilitate.
La rândul lor, angajatorii beneficiază de subvenții din partea A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud la încadrarea în muncă a absolvenților. “Angajatorii care încadrează în muncă, pe durată nedeterminată, absolvenţi ai unor instituţii de învăţământ primesc lunar, pe o perioadă de 12 luni, pentru fiecare absolvent încadrat, o sumă în cuantum de 900 lei”.
A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud vine în sprijinul încadrarii în muncă a absolvenților și în acest sens va organiza, “Bursa locurilor de munca pentru absolvenți”. Anul acesta, acest eveniment va avea loc în data de 20 octombrie, la sediul instituției.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus