Persoane bănuite de infracțiuni de furt, identificate de polițiștii bistrițeni. Prejudicii recuperate în totalitate Reviewed by CD on . La data de 6 februarie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii Secției 7 Poliț La data de 6 februarie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii Secției 7 Poliț Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Persoane bănuite de infracțiuni de furt, identificate de polițiștii bistrițeni. Prejudicii recuperate în totalitate

Persoane bănuite de infracțiuni de furt, identificate de polițiștii bistrițeni. Prejudicii recuperate în totalitate

Persoane bănuite de infracțiuni de furt, identificate de polițiștii bistrițeni. Prejudicii recuperate în totalitate

La data de 6 februarie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz Băi au identificat un tânăr, de 18 ani, din Rodna, bănuit de comiterea faptei.

Tânărul este cercetat pentru faptul că, în noaptea de 4/5 februarie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri, dintr-o unitate comercială, de pe raza comunei Rodna, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1000 lei.

Valoarea prejudiciului a fost recuperată în totalitate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La aceeași dată, 6 februarie a.c., în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița – Biroul de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 35 ani, din Tiha Bîrgăului, bănuit de comiterea faptei.

Bărbatul este cercetat pentru faptul că, la data de 23 ianuarie a.c., în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale ar fi sustras din buzunarul hainei unei persoane, suma de 1500 lei.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate de polițiști.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiuni de furt.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus