Peste 22 mc de material lemnos fără proveniență legală, confiscat de polițiști pe raza comunei Josenii Bîrgăului Reviewed by CD on . Zilele trecute, polițiștii Serviciului de Ordine Publică - Biroul pentru combaterea delictelor silvice împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Bist Zilele trecute, polițiștii Serviciului de Ordine Publică - Biroul pentru combaterea delictelor silvice împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Bist Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Peste 22 mc de material lemnos fără proveniență legală, confiscat de polițiști pe raza comunei Josenii Bîrgăului

Peste 22 mc de material lemnos fără proveniență legală, confiscat de polițiști pe raza comunei Josenii Bîrgăului

Peste 22 mc de material lemnos fără proveniență legală, confiscat de polițiști pe raza comunei Josenii Bîrgăului

Zilele trecute, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru combaterea delictelor silvice împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Bistrița-Năsăud au acționat pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

Astfel, în urma controlului efectuat la o instalație de debitat material lemnos de pe raza comunei Josenii Bîrgăului, s-a constatat că în data de 01 septembrie a.c., a fost expediată cantitatea de 12,13 mc de material lemnos, fără proveniență legală.

Totodată, cu această ocazie, s-a stabilit că societatea comercială deținea, tot fără proveniență legală, cantitatea de 10,48 mc de material lemnos.

Societatea comercială a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10 000 lei, iar cantitatea de 22,61 mc de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării. Valoarea materialului lemnos, deținut fără proveniență legală, este de peste 10 300 lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus