Peste 3.000 de elevi bistrițeni susțin simularea Evaluării Naționale Reviewed by CD on . Emoții pentru aproximativ 3000 de elevi din clasa a VIII-a. Viitorii absolvenți de gimnaziu din Bistrița-Năsăud au participat la simularea Evaluării Naționale l Emoții pentru aproximativ 3000 de elevi din clasa a VIII-a. Viitorii absolvenți de gimnaziu din Bistrița-Năsăud au participat la simularea Evaluării Naționale l Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Peste 3.000 de elevi bistrițeni susțin simularea Evaluării Naționale

Peste 3.000 de elevi bistrițeni susțin simularea Evaluării Naționale

Peste 3.000 de elevi bistrițeni susțin simularea Evaluării Naționale

Emoții pentru aproximativ 3000 de elevi din clasa a VIII-a. Viitorii absolvenți de gimnaziu din Bistrița-Năsăud au participat la simularea Evaluării Naționale la limba și literatura română. Mâine, urmează o nouă probă de foc: matematica, obiect de studiu care s-a dovedit de-a lungul anilor a fi o ,,nucă” tare atât la simulare, cât și la examenul propriu-zis.

La Simularea Evaluării Naţionale 2015 participă 3289 de elevi: 1125 din mediul urban şi 2163 din mediul rural. Cei care participă la aceste simulări trebuie să aibă asupra lor cartea de identitate și să ajungă la școală cel târziu la ora 8.30.

Marți, 24 februarie și miercuri, 25 februarie, simularea Evaluării naționale va continua cu proba de matematică, respectiv limba maternă. Afișarea rezultatelor va avea loc în data de 6 martie 2015. Rezultatele obţinute la simularea Evaluării Naţionale vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, prin discuţii individuale cu elevii, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral. Potrivit Ministerului Educaţiei, scopul simulărilor este să îi obişnuiasca pe elevi cu rigoarea unui examen şi să optimizeze rezultatele copiilor. Anul trecut, la nivel național, în jur de 49% dintre elevii de clasa VIII-a prezenţi la simularea Evaluării Naţionale au obţinut medii peste 5, respectiv 67% la sută la Limba română şi 30% la Matematică. Pentru elevii din clasele a XI-a şi a XII-a, simularea pentru Bacalaureat este programată să înceapă în 2 martie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus