PINTICU: Trei ,,gospodine” de ocazie au furat peste 800 de kilograme de mere Reviewed by CD on . Pentru că tot suntem în plină perioadă a compoturilor, trei femei din localitatea Pinticu s-au hotărât să își umple cămările, dar nu oricum, ci cu mere furate. Pentru că tot suntem în plină perioadă a compoturilor, trei femei din localitatea Pinticu s-au hotărât să își umple cămările, dar nu oricum, ci cu mere furate. Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»PINTICU: Trei ,,gospodine” de ocazie au furat peste 800 de kilograme de mere

PINTICU: Trei ,,gospodine” de ocazie au furat peste 800 de kilograme de mere

PINTICU: Trei ,,gospodine” de ocazie au furat peste 800 de kilograme de mere

Pentru că tot suntem în plină perioadă a compoturilor, trei femei din localitatea Pinticu s-au hotărât să își umple cămările, dar nu oricum, ci cu mere furate. Marți, 3 septembrie, polițiștii le-au depistat pe ,,gospodinele” de ocazie, când transportau 812 kilograme de mere cu o căruță.

Femeile au vârste cuprinse între 26 și 39 de ani și au sustras merele dintr-o livadă din Pinticu, comuna Teaca.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 200 de lei a fost recuperat.

,,Cercetările continuă de Postul de Poliţie Teaca, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat” se arată în comunicatul IPJ Bistrița-Năsăud.

Raimond Petruț

Clip to Evernote

Comentarii (2)

  • Dcnews

    „Marți, 3 septembrie, polițiștii le-au depistat pe ,,gospodinele” de ocazie, când transportau 812 kilograme de mere cu un atelaj hipo.”…puteati sa ziceti direct ca le-au furat cu caruta :))

    Răspunde
  • Raimond Petruț

    Aveti dreptate. Era mult mai simplu si mai pe intelesul tutuor. Multumesc pentru observatie si va doresc o zi cat mai placuta.

    Răspunde

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus