Polițiștii bistrițeni au sancționat delicte silvice în Rebrișoara și Măgura Ilvei Reviewed by CD on . La data de 1 martie a.c., a fost depistat în trafic, un bărbat, de 30 ani, având calitatea de șef district în cadrul unui ocol silvic, în timp ce transporta can La data de 1 martie a.c., a fost depistat în trafic, un bărbat, de 30 ani, având calitatea de șef district în cadrul unui ocol silvic, în timp ce transporta can Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Polițiștii bistrițeni au sancționat delicte silvice în Rebrișoara și Măgura Ilvei

Polițiștii bistrițeni au sancționat delicte silvice în Rebrișoara și Măgura Ilvei

Polițiștii bistrițeni au sancționat delicte silvice în Rebrișoara și Măgura Ilvei

La data de 1 martie a.c., a fost depistat în trafic, un bărbat, de 30 ani, având calitatea de șef district în cadrul unui ocol silvic, în timp ce transporta cantitatea de 2 mc de material lemnos, pe raza localității Rebrișoara, fără a avea documente de proveniență legală.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta ar fi transportat material lemnos, în mod repetat în baza aceluiași aviz de însoțire.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 5000 lei, iar materialul lemnos în cauză a fost confiscat și predat ocolului silvic competent.

La aceeași dată, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de fals intelectual, polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice au identificat un bărbat, de 45 ani, având calitatea de pădurar în cadrul unui ocol silvic, bănuit de comiterea faptei.

Acesta este cercetat pentru faptul că, la data de 17 noiembrie 2017 ar fi emis în fals un aviz de însoțire pentru o cantitate de 2 mc de material lemnos.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals intelectual.

De asemenea, noaptea trecută, în cadrul acțiunii desfășurate, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi au prins în flagrant delict un bărbat, de 32 ani, din Sîngeorz-Băi, în timp ce tăia fără drept și sustrăgea arbori dintr-o pădure de pe raza comunei Măgura Ilvei.

În urma extinderii investigațiilor, s-a stabilit că, în perioada 28 februarie – 2 martie a.c., ar fi tăiat și sustras arbori din acea pădure.

Prejudiciul cauzat este în valoare de aproximativ 1900 lei și a fost recuperat parțial.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor silvice de tăiere fără drept și furt de arbori.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus