Polițiștii din Coșbuc l-au identificat pe un tânăr, bănuit de comiterea unui furt din magazin Reviewed by CD on . În cadrul cercetărilor efectuate, Poliţiştii Postului de poliție Coșbuc l-au identificat pe un tânăr, de 17 ani, din Năsăud, bănuit de comiterea unui furt. Astf În cadrul cercetărilor efectuate, Poliţiştii Postului de poliție Coșbuc l-au identificat pe un tânăr, de 17 ani, din Năsăud, bănuit de comiterea unui furt. Astf Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Polițiștii din Coșbuc l-au identificat pe un tânăr, bănuit de comiterea unui furt din magazin

Polițiștii din Coșbuc l-au identificat pe un tânăr, bănuit de comiterea unui furt din magazin

Polițiștii din Coșbuc l-au identificat pe un tânăr, bănuit de comiterea unui furt din magazin

În cadrul cercetărilor efectuate, Poliţiştii Postului de poliție Coșbuc l-au identificat pe un tânăr, de 17 ani, din Năsăud, bănuit de comiterea unui furt.

Astfel, din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 24/25 decembrie 2017, ar fi pătruns într-un chioșc, din localitatea Coșbuc, de unde ar fi sustras bani și bunuri, în valoare totală de aproximativ 1700 de lei.

Cercetările continuă de către poliţiştii Postului de poliție Coșbuc, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus