Prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, în atenţia poliţiştilor din Sîngeorz-Băi Reviewed by CD on . La data de 14 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Sîngeorz-Băi au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru combaterea principalelor La data de 14 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Sîngeorz-Băi au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru combaterea principalelor Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, în atenţia poliţiştilor din Sîngeorz-Băi

Prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, în atenţia poliţiştilor din Sîngeorz-Băi

Prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, în atenţia poliţiştilor din Sîngeorz-Băi

La data de 14 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Sîngeorz-Băi au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, au fost aplicate sancţiuni în valoare de 2.875 lei, a fost reținut un permis de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Tot cu această ocazie, pe raza localităţii Anieş, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, din Maieru care conduceau un autoturism fără a poseda permis de conducere.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere, cercetările fiind continuate de către Poliţia Oraşului Sîngeorz-Băi.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus