Primarul din Lechința, premiat de IGSU Reviewed by CD on . Anul 2017 a adus pentru ISU Bistrița - Năsăud cresterea numărului de subunități de intervenție a inspectoratului, un deziderat al pompierilor bistrițeni în vede Anul 2017 a adus pentru ISU Bistrița - Năsăud cresterea numărului de subunități de intervenție a inspectoratului, un deziderat al pompierilor bistrițeni în vede Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Primarul din Lechința, premiat de IGSU

Primarul din Lechința, premiat de IGSU

Primarul din Lechința, premiat de IGSU

Anul 2017 a adus pentru ISU Bistrița – Năsăud cresterea numărului de subunități de intervenție a inspectoratului, un deziderat al pompierilor bistrițeni în vederea scăderii timpului de răspuns și intervenție pentru populația județului nostru.

Punctul de lucru Lechința, operaționalizat cu data de 1 mai 2017, cea mai nouă subunitate a pompierilor din Bistrița – Năsăud, reduce timpul de răspuns în zona de câmpie a județului cu mai bine de 20 de minute.

În primele opt luni de la deschiderea acestui punct de lucru, echipajele de intervenție ale pompierilor militari din Lechința au avut sute de misiuni pentru sprijinirea populației din comunitățile din zona de câmpie.

În acest context, prin ordinul inspectorului general al IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania, pentru contribuții deosebite în susținerea activităților specifice pompierilor militari, se conferă Emblema de merit „Partener pentru ordine și siguranță publică” clasa a III – a domnului FLORIAN ROMEO DANIEL – primarul comunei Lechința, județul Bistrița – Năsăud.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus