Prins în flagrant de polițiști, în timp ce fura mai mulți arbori tăiați din pădurea Dealu Negru Reviewed by CD on . La data de 14 noiembrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița împreună cu specialiști din cadrul Ocolului Silvic Dealu Negru au organizat și desfăș La data de 14 noiembrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița împreună cu specialiști din cadrul Ocolului Silvic Dealu Negru au organizat și desfăș Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Prins în flagrant de polițiști, în timp ce fura mai mulți arbori tăiați din pădurea Dealu Negru

Prins în flagrant de polițiști, în timp ce fura mai mulți arbori tăiați din pădurea Dealu Negru

Prins în flagrant de polițiști, în timp ce fura mai mulți arbori tăiați din pădurea Dealu Negru

La data de 14 noiembrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița împreună cu specialiști din cadrul Ocolului Silvic Dealu Negru au organizat și desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

Astfel, polițiștii au acționat pentru prevenirea și combaterea tăierilor, furturilor și transportului ilicit de material lemnos, pe raza comunei Dumitrița, ocazie cu care au fost verificate mai multe persoane și autoturisme care transportau material lemnos.

De asemenea, polițiștii au surprins în flagrant delict un bărbat, de 28 de ani, din Budacu de Sus în timp ce ar fi sustras mai mulți arbori, în cantitate de 8,2 mc, pe care i-ar fi tăiat din Pădurea Dealu Negru. Prejudiciul cauzat este de 3.469 lei.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de tăierea fără drept și furt de arbori.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus