Programe de formare profesională organizate de AJOFM Bistrița-Năsăud în anul 2018 Reviewed by CD on . Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița — Năsăud organizează prin Centrul propriu de Formare Profesională, programe de formare profesională g Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița — Năsăud organizează prin Centrul propriu de Formare Profesională, programe de formare profesională g Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Programe de formare profesională organizate de AJOFM Bistrița-Năsăud în anul 2018

Programe de formare profesională organizate de AJOFM Bistrița-Năsăud în anul 2018

Programe de formare profesională organizate de AJOFM Bistrița-Năsăud în anul 2018

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița — Năsăud organizează prin Centrul propriu de Formare Profesională, programe de formare profesională gratuite pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă (șomeri indemnizați și neindemnizați).

În perioada următoare se vor derula prin C.F.P. Bistrița următoarele programe de formare profesională pentru ocupațiile de: ‘Agent de securitate’, ‘Comunicare în limba engleză’, ‘Coafor’, ‘Contabil’, ‘Lucrător comercial’, ‘Lucrător în structuri pentru construcții’ și ‘Maseur’.

Planul de formare profesională pentru anul 2018 al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița — Năsăud prevede organizarea a 37 de programe de formare profesională, care să cuprindă 601 de șomeri, în 26 de ocupații:

— Administrator pensiune turistică;

— Agent de securitate;

— Baby sitter;

— Bucătar;

— Coafor;

— Comunicare în limba engleză;

— Contabil;

— Coșar;

— Dulgher (exclusiv restaurator);

— Formator;

— Frizer;

— Îngrijitor bătrâni la domiciliu;

— Inspector/referent resurse umane;

— Instalator instalații tehnico sanitare și de gaze; — Lucrător comercial; — Lucrător calificat în culturi de câmp și legumicultură;

— Lucrător în structuri pentru construcții;

— Machior;

— Mecanic auto;

— Manichiurist;

— Maseur;

— Ospătar(chelner);

— Patiser;

— Presator mase plastice;

— Specialist în domeniul SSM;

— Stilist protezist de unghii.

Din cele 37 de programe de formare profesională, 35 se adresează șomerilor și 2 pentru persoanele private de libertate aflate în Penitenciarul Bistrița (2 programe de formare profesională în meseria de ‘lucrător calificat în culturi de câmp și legumicultură’).

Pentru înscrierea la un program de formare profesională sunt necesare următoarele documente:

— cerere tip (se completează la sediul A.J.O.F.M. B — N);

— copie act de identitate;

— copie certificat de naștere;

— copie certificat căsătorie (pentru femei);

— copie diplomă studii (ultimul act de studii);

— carnet de șomer sau adeverință din care să rezulte că persoana este înregistrată la A.J.O.F.M. B-N ca persoană aflată în căutarea unui loc de muncă.

Persoanele interesate să urmeze un program de formare profesională organizat de agenție, sunt invitate să se înscrie la sediul Centrului de Formare Profesională din Bistrița, strada Gării, nr. 2 — 4, etaj II, telefon 0263 — 236296.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus